Dari zorg is een thuiszorgorganisatie, die het verschil maakt in persoonlijke aandacht en wensen van de cliënt. Samen werken we in hechte, diverse teams waarin ieders talent de ruimte krijgt. Dari zorg richt zich op het begeleiden en ondersteunen van volwassenen (18+). Het gaat hierbij om mensen met een fysieke beperking, verstandelijke beperking en/of belemmeringen door ouderdom.

Dari zorg levert maatwerk voor de cliënt op het gebied van Persoonlijke Verzorging, Verpleging, Begeleiding (individueel en in groepsverband), Dagbesteding en Huishoudelijke ondersteuning.

Dari zorg doet dit met behoud van zelfstandigheid en zelfbeschikking, zodat iedereen die zorg nodig heeft ook daadwerkelijk ontvangt conform behoefte. Dat wil zeggen dat wij per zorgvraag kijken wat wenselijk is. Wij doen iedere dag weer onze uiterste best om de best mogelijke zorg te leveren. Heb jij klantgerichtheid en zorg ook hoog in het vaandel staan? Kom dan gauw ons geweldig team versterken!

Onze dagbesteding is een ontmoetingscentrum voor de cliënten waar ze hun netwerk kunnen verbreden, nieuwe ervaringen kunnen opbouwen en uit het isolement kunnen komen.

Momenteel zijn wij voor de dagbesteding op onze prachtige locatie op zoek naar een:

Activiteitenbegeleider, Helmond

18-22 uur per week

Als activiteitenbegeleider lever je een bijdrage aan het organiseren van de dagbesteding in huis bij Dari Zorg en als zorgverlener tot aan huis. Je houdt daarbij rekening met de wensen en behoeftes van de cliënten en Dari zorg. Je krijgt de ruimte om met je eigen creativiteit en ideeën activiteiten te organiseren die vernieuwend zijn en mooi aansluiten op onze doelgroep. Je bent een echte doener en stimulator. Jij zorgt ervoor dat jij met jouw ideeën en enthousiasme het verschil maakt in de persoonlijke aandacht en wensen van onze cliënten. Je gaat daarbij veranderingen en ontwikkelingen niet uit de weg. Leuk aan deze functie is ook, dat je stagiaires en vrijwilligers mag begeleiden, motiveren en stimuleren. Hierbij draag je bij aan de juiste zorgkwaliteit voor de toekomst.

Wat neem je mee:

 • Je bent per direct beschikbaar
 • Je hebt een erkend diploma om als Activiteitenbegeleider aan de slag te gaan. Je hebt een diploma op MBO-4 niveau (in de richting van activiteitenbegeleiding, MMZ, SPH en/of SPW)
 • Uiteraard heb je affiniteit met ouderen en heb je bij voorkeur ervaring in de ouderenzorg
 • Je kan goed contacten onderhouden met cliënten, de collega’s van de zorgteams en de overige collega’s, familie en mantelzorgers, vrijwilligers, en externe contacten
 • Je hebt goede communicatievaardigheden. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift. Spreken van Marokkaans Arabisch en/of Marokkaans Tamazigh/ Berbers is een pré
 • Je bent bereid om een VOG aan te vragen (voor medewerkers vergoeden wij de kosten)
 • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken en beschikt over een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je staat open om eventueel te werken op avonden, in het weekend en op feestdagen. Dit is afhankelijk van ingeplande activiteiten/ werkzaamheden.
 • Je hebt een cliëntgerichte en gastvrije instelling. En komt representatief over
 • Je bent zeer betrouwbaar, integer en besluitvaardig. Je staat stevig in je schoenen en hebt een proactieve houding.

Wat mag je van ons verwachten:

 • Goed salaris in loondienst
 • Eerste instantie een tijdelijk contract met uitzicht op een vast contract
 • Afwisselende en uitdagende baan waarin je alle vrijheid hebt om je eigen creativiteit in te brengen en vorm te geven aan programma’s
 • Mogelijkheden tot het volgen van cursussen en opleidingen om je zowel professioneel als persoonlijk te ontwikkelen
 • Je maakt deel uit van een geweldig team, waarbij jouw input telt en jouw inbreng ontzettend wordt gewaardeerd
 • Je komt terecht in een fijne werkomgeving waarin werkgeluk voorop staat! Een platte organisatie met een informele sfeer. Een snelgroeiende organisatie, met genoeg doorgroeimogelijkheden

Solliciteren bij ons werkt zo:

Hebben wij je enthousiast gemaakt en ben je dé activiteitenbegeleider die wij zoeken? Dan maken wij heel graag kennis met je!

We ontvangen jouw cv en motivatie graag via info@darizorg.nl. Heb je nog vragen omtrent de vacature, dan neem gerust contact met ons op via 085 060 1840.