Dari zorg is een thuiszorgorganisatie, die het verschil maakt in persoonlijke aandacht en wensen van de cliënt. Samen werken we in hechte, diverse teams waarin ieders talent de ruimte krijgt. Dari zorg richt zich op het begeleiden en ondersteunen van volwassenen (18+). Het gaat hierbij om mensen met een fysieke beperking, verstandelijke beperking en/of belemmeringen door ouderdom.

Dari zorg levert maatwerk voor de cliënt op het gebied van Persoonlijke Verzorging, Verpleging, Begeleiding (individueel en in groepsverband), Dagbesteding en Huishoudelijke ondersteuning.

Dari zorg doet dit met behoud van zelfstandigheid en zelfbeschikking, zodat iedereen die zorg nodig heeft ook daadwerkelijk ontvangt conform behoefte. Dat wil zeggen dat wij per zorgvraag kijken wat wenselijk is. Wij doen iedere dag weer onze uiterste best om de best mogelijke zorg te leveren. Heb jij klantgerichtheid en zorg ook hoog in het vaandel staan? Kom dan gauw ons geweldig team versterken!

Onze medewerkers huishoudelijke ondersteuning verricht elke dag dankbaar werk. Onze betrokken medewerkers sluiten aan bij de wensen van onze cliënten, weten van aanpakken en denken actief met ze mee. Tegelijkertijd bieden ze een luisterend oor en helpen mee naar de weg voor meer zorg, mocht dit nodig zijn.

Ter uitbreiding van onze organisatie zijn wij momenteel voor de huishoudelijke ondersteuning op zoek naar:

Medewerkers Huishoudelijke Ondersteuning Helmond

Fulltime of parttime (3-16 uur p.w.)

Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die willen werken als Medewerker Huishoudelijke Ondersteuning voor Dari Zorg bij cliënten op locatie. Met jouw steun en inzet zorg jij ervoor dat de cliënten zich goed voelen en in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Werk waar je trots op bent en waar jij en cliënten blij van worden.

Samen met je overige collega’s ben je verantwoordelijk voor de eigen cliënten. In het ondersteuningsplan vind je welke taken je moet doen; dit verschilt dus per cliënt. Je bent vooral bezig met huishoudelijke taken zoals; opruimen, schoonmaken, bedden opmaken, het verzorgen van planten en eventueel de maaltijd klaarmaken. Daarnaast zijn de cliënten erg blij als er een praatje met ze gemaakt wordt. Jij bent het vertrouwd gezicht! Een uiteenlopende doelgroep die je kunt verwachten. Enige affiniteit met de zorg is dan ook een pré.

Goed om te weten

De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 07:00 tot 18:00 uur. Je kunt voor 3-40 uur per week aan de slag. Voor de cliënten fijn, als je niet te verder dan 20 kilometer uit de buurt woont. Zo kun je snel ter plaatse zijn als het nodig is.

Wat neem je mee:

 • Je bent per direct beschikbaar
 • Ervaring of een diploma is niet vereist. Je bent in staat om ondersteuning te bieden in de dagelijkse activiteiten in het huishouden
 • Je hebt goede communicatievaardigheden. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift. Spreken van Marokkaans Arabisch en/of Marokkaans Tamazigh/ Berbers is een pré
 • Je bent bereid om een VOG aan te vragen (voor medewerkers vergoeden wij de kosten)
 • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken en beschikt over een geduldig en begripvol karakter
 • Je bent vriendelijk, betrokken en erg behulpzaam. En je vindt het prettig om aandacht te geven
 • Je hebt een cliëntgerichte en dienstverlenende instelling. En komt verzorgd over.
 • Je bent in staat een vinger aan de pols te houden en merkt veranderingen in de leefsituatie van cliënten op. Je herkent de zorgbehoefte en houdt ons en alle andere zorgverleners betrokken.
 • Je bent in bezit van een rijbewijs B en een auto

Wat mag je van ons verwachten:

 • Goed salaris in loondienst
 • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast contract
 • Afwisselende, leuke en zeker dankbare baan waarin je alle ruimte hebt om je eigen creativiteit in te brengen
 • Mogelijkheden tot het volgen van cursussen en opleidingen om je zowel professioneel als persoonlijk te ontwikkelen. Mogelijkheden tot doorgroeien naar bijvoorbeeld Helpende Plus, Verzorgende IG
 • Je maakt deel uit van een geweldig team, waarbij jouw input telt en jouw inbreng ontzettend wordt gewaardeerd
 • Je komt terecht in een fijne werkomgeving waarin werkgeluk voorop staat! Een platte organisatie met een informele sfeer. Een snelgroeiende organisatie, met genoeg doorgroeimogelijkheden

Solliciteren bij ons werkt zo:

Hebben wij je enthousiast gemaakt en ben je dé medewerker Huishoudelijke Ondersteuning die wij zoeken? Dan maken wij heel graag kennis met je!

We ontvangen jouw cv en motivatie graag via info@darizorg.nl. Heb je nog vragen omtrent de vacature, dan neem gerust contact met ons op via 085 060 1840.